Novosti

Održano predstavljanje monografije "25 godina Maratona lađa" u Zagrebu

U sklopu prestižnog 31.Zagrebačkog sajma nautike na Zagrebačkom velesajmu u subotu 17. veljače održano je predstavljanje monografije 25 GODINA MARATONA LAĐA. Predstavljanje monografije privuklo je velik broj veslača i zaljubljenika u Maraton lađa iz kontinentalnog dijela Hrvatske kao i iz inozemstva.

Monografiju su predstavili dr.sc Branko Belamarić, dr.sc Zoran Curić, Damir Fabijanić te Ante Šprlje. Tijekom programa uručene su zahvale za doprinos očuvanju i promociji Neretvanske lađe i to: Premijeru Andreju Plenkoviću, Branku Bačiću potpredsjedniku Vlade, Hrvatskoj radio televiziji, Juri Sertiću direktoru AKD-a, Ivici Nikolac-Begi te Tomislavu Smrčeku-Čonču legendarnom kapetanu Argonauta iz Bjelovara.

Nakon dodjele nagrada uslijedilo je predstavljanje ženskih i muških lađarskih ekipa iz kontinentalnog dijela Hrvatske koji su predstavili svoj plan i program za Maraton lađa kao i za lađarske kupove ususret samom Maratonu.

Zahvaljujemo svima na dolasku u velikom broju, velik broj zainteresiranih je potvrda uspješnosti rada Udruge lađara Neretve i zadanih ciljeva koji su pred nama.

Zahvaljujemo Zagrebačkom sajmu nautike na partnerstvu u organizaciji dugi niz godina kao i Udrugi lađara Zagreb na pomoći prilikom organizacije


Ispis  
Maraton lađa

Udruga lađara Neretve

Ivana Gundulića 4
20350 Metković
IBAN:
HR3423900011101433192 – HPB banka
OIB: 48309934764
MB: 01499355

Zatvori